Website problemen

De database van de website (aaiia.nl) is medio januari 2019 onherstelbaar beschadigd. Er is nog geen definitieve oorzaak vastgesteld maar het lijkt het gevolg van een virus te zijn. Het slechte nieuws is dat alle content, dat in de afgelopen 5 jaar is opgebouwd, verloren is gegaan (inclusief de backups). Denk aan de Koran die online beschikbaar was, de bibliotheek met al zijn content, de gebedstabellen, agenda, enzovoorts.

In overleg tussen de website beheerder en de voorzitter van de vereniging is besloten op korte termijn een website te bouwen zodat de leden in ieder geval weer geĆÆnformeerd kunnen worden via de website. De website zal in de loop van 2019 verder uitgebreid worden met de belangrijkste onderdelen. Voor 2020 zijn er plannen om de website uit te breiden. De plannen moeten echter nog met het bestuur doorgenomen en goedgekeurd worden.

2019 2020
Gebedstabellen Bibliotheek
Ramadan tabellen Koran
Agenda Nieuwe plannen
Mededelingen vanuit het bestuur

De gang van zaken zal ook geƫvalueerd worden om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Er zal meer aandacht besteed worden aan het beheer van de server door nauwer in contact te zijn met de webhoster.

Excuses voor het ongemak en de onbeschikbaarheid van de website in de afgelopen periode. De website is in ieder geval weer beschikbaar. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.